Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

If today was your last day,what?


Οι nickelback, μου έδωσαν να καταλάβω πως πολλές φορές οι στίχοι ενός τραγουδιού μπορεί να σημαίνουν πολλά παραπάνω, απο το απλά να ντύνουν μια υπέροχη μελωδία.
Ξεχωρίζω: do whatever it takes ' cause you can't rewind a moment in this life let nothing stand in your way cause the hands of time are never on your side

Κάνε ,ότι περνάει από το χέρι σου λοιπόν, γιατί δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω μια στιγμή σ'aαυτή τη ζωή. Μην αφήσεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου , γιατί τα "χέρια του χρόνου" δεν θα είναι ποτέ με το μέρος σου.

Χρόνος : Ένα μη χωρικό γραμμικό συνεχές στο οποίο τα γεγονότα συμβαίνουν με εμφανώς μη αναστρέψιμη τάξη".

Χρόνος : η ακαθόριστη κίνηση της ύπαρξης και των γεγονότων στο παρελθόν , το παρόν , και το μέλλον , θεωρούμενη ως σύνολο".

Χρόνος, χρόνος, χρόνος. Καθόλου ελεύθερος χρόνος. Πήξιμο,τρέξιμο,δουλειές,ευθύνες, σκέψεις, εικόνες, αναμνήσεις. Κ'ομως όλα αυτά απαιτούν χρόνο, τον οποίο δεν καθόμαστε ποτέ να σκεφτούμε αν τον έχουμε, απλά τον παραχωρούμε απλόχερα βάση προτεραιοτήτων
Το τραγούδι λέει, αναρωτιέται προλαμβάνει: Αν ήταν η τελευταία σου μέρα αυτή που διανύεις, και για την αυριανή θα ήταν πολύ αργά, θα έλεγες αντίο στο χθες?Θα ζούσες την κάθε στιγμή σαν να ήταν η τελευταία?
Πόσοι από εμάς διαθέτουμε έστω και λίγο χρόνο από την μέρα μας, να σκεφτούμε όλα αυτά? Πόσοι ζούμε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία? Την απάντηση την αφήνω σε εσάς. Εγώ την έδωσα στον εαυτό κάποια χρόνια πίσω. Με λίγες στιγμές εξαιρέσεων...γιατί "λάθη είμαστε, άνθρωποι κάνουμε"(χεχε)"Μy nickel back,please..."

Would you find that one you’re dreamin’ of? Swear up and down to God above That you finally fall in love If today was your last day...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.