Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

Η μικρή τσιπουρο - πλήστρα!


Πάει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί με το φαινόμενο φιλίες, αρπαχτές, προδοσίες κτλ κτλ. Όλοι τις έχουμε βιώσει,άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο.

Aυτή την φορά, όμως αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ για 5 μόλις λεπτάκια με το φαινόμενο τσιπουρο - πλήστρα!

Η συγκεκριμένη "κυρία" θα μπορούσε να ενταχθεί στις φιλίες - αρπαχτές ή να το θέσω και αλλιώς φιλίες φυτευτές! Ίδιου ζωδιακού κύκλου με την κυρία την οποία διαβάζεται και όμως τόσο διαφορετική σε ποιότητα - ποσότητα - "διάμετρο", μυαλό. Ντροπή της ιχθυοκαλλιέργειας ένα πράγμα.

Σήμα καμπάνα στην μέση του πουθενά που κατοικούσε ,δεν είχε και έτσι αποφάσισε να μαζέψει τα υπάρχοντα της και να μετακομίσει στην Αθήνα στα 18 της χρόνια. Αναλογίες, τότε...τέλειες! ότι πρέπει για την πεινασμένη ανδρική πλατεία της περιοχής. Το ροτέισον και το πάρε - δώσε - έλα πίσω - ξανά γύρνα ήταν το καλύτερο της και τα θύματα αναμενόμενα καθώς το IQ ήταν ραδικιού.

Κάπως έτσι κύλησαν τα χρόνια. Οι σωματικές αναλογίες άλλαξαν, μαζί και οι γαμπροί της συμφοράς. Οι σταθερές "φιλίες" όμως όχι. Κάτι ήξεραν,φαίνεται εκείνοι...

Κομπάρσος στην ιστορία της μικρής τσιπουρο-πλήστρας ο άγιος μπασκετμπολίστας της διπλανής γειτονιάς. Θύμα, απλά όχι αιώνιο... Σημαντική διαφορά από τους υπόλοιπους, το μυαλό υπήρχε, δεν αναφερόταν μόνο σε συζητήσεις για να γεμίσει η κουβέντα!. Εκείνος σώθηκε , κάποιοι άλλοι έμπλεξαν. Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν? Ή μήπως ήξεραν...?

Η μικρή τσιπουρο-πλήστρα ξέστρωσε πολλά κρεβάτια. Φίλων της, κολλητών , γνωστών, ακόμα και εκείνων που ανήκαν αλλού. Γιατί όχι? Ο καλός μύλος όλα τα αλέθει,άλλωστε! Παρηγοριά στον άρρωστο, χαρακτηρίστηκε..

Κ' όπως εύστοχα διατυμπάνιζε " Και ο θεός ο ίδιος να κατέβει κάτω,εσύ θα αρνείσαι τα πάντα". Ως πότε,θα απαντήσω εγω...!

Με αυτή την λογική πορεύθηκε, και δεν της βγήκε και σε κακό...Μαγκιά.
Τι γίνεται όμως όταν μια κατά τ'άλλα πολύ ευτυχισμένη οικογενειακή συμβίωση το 2010, διαταράσσεται όταν η ίδια χτυπά την πόρτα του αγαθού πλην τίμιου μπασκετμπολίστα? Αρχικά υπάρχει ξέσπασμα από την οικογένεια και έπειτα ακολουθεί τηλέφωνο με το οποίο εκλιπαρεί για συγκάλυψη του "εγκλήματος"...!

Τι θα γίνει άραγε αν μαθευτεί ότι η συγκεκριμένη "κυρία" η που κατάφερε μέσα σε τόσα χρόνια να κλείσει αρκετά σπίτια, εξακολουθεί να ενοχλεί τον πρώην σε τακτά χρονικά διαστήματα, φλομώνοντας στο ψέμα τον νυν?


Η απάντηση...προσεχώς...Γιατί, και ο θεός ο ίδιος να κατέβει να ξέρεις ότι πλέον δεν σε πιστεύει κανείς!Τα σέβη μου...δεν ξεχνώ...ΠΟΤΕ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.