Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015

2015 ευχές αγαπης

Μονολογούσαμε στο σπίτι με την "κοντή".

Μ: Δεν το λες και κακό το 2014. Σε σχέση με άλλες χρονιές πιο "ζεστό" μου φάνηκε.

 Ρ: Τρελή θα είσαι, χειρότερο δεν γινόταν για εμένα.


Μ: Κάθε χρόνο να φύγει δεν λέμε και να μην ξανά γυρίσει η χρονιά που μας αφήνει; Έ άστην την ριμάδα πίσω σου μαζί με όλα εκείνα που δεν μπορέσαμε να αντέξουμε και οι 2...

Γέλασε η κοντή. Ήξερε πως ήταν πολλά όλα αυτά που αφήσαμε μαζί με το 2014. Στιγμές, χαμόγελα, αναπολήσεις σε μέρη έξω από την Αθήνα, στιγμές σε παραλίες, διαζύγια φίλων, καινούργια ξεκινήματα άλλων, άπειρες σκανταλιές, φωνές, δουλειά, βόλτες το χάραμα, εξομολογήσεις έστω και αργοπορημένες  και πολλά ακόμη που δεν χωρούν σε μια σελίδα. Τα έχουμε όλα στο κεφάλι μας κλεισμένα , σαν να μην πέρασε μια ημέρα από δαύτα. Γιατί ήταν όλα δικά μας.

Σε κάθε χρόνο που μας αφήνει φρόντιζα ανέκαθεν να πετάω τα αρνητικά και να βελτιώνω τα θετικά. Πολλές φορές αδυνατούσα ελέω εξωτερικών παραγόντων αλλά έστω και σε έναν μικρό βαθμό κάτι κατάφερνα. Τα γνωστά: λιγότερες χαζομάρες, περισσότερες στιγμές με δικούς μου ανθρώπους, λιγότερη δουλειά κτλ κτλ. Με το που τελείωναν οι σκέψεις έπιανα τον υπολογιστή για να γράψω ακόμη ένα 600 λέξεις για την Γερμανία. Καμία τύχη μονολογούσα στην συνέχεια. Αυτό δεν θα πάρει ποτέ βελτίωση.

Πήραν πολλά άλλα βελτίωση όμως. Κρυμμένες εξομολογήσεις που τις χρωστούσα στον εαυτό μου, λίγη παραπάνω δόση λογικής και να μαστέ το 2015 σε μια εντελώς διαφορετική φάση. Ένα βήμα την φορά. Στα πολλά χάνουμε λίγο την μπάλα.


Δεν έχω να πω πολλά για την χρονιά που μας άφησε,ήταν γεμάτη νέες εμπειρίες πολύ αγάπη από φίλους και όχι μόνο, ανθρώπους που ήρθαν και έφυγαν όπως έκαναν πάντα άλλωστε,φίλους που άντεξαν για ακόμη μια χρονιά τις ατέλειωτες κουβέντες μαζί μου, "Καρακάξες" που μας σημάδεψαν με τον τρόπο τους και απρόσμενη επαγγελματική επιτυχία που για εμένα είναι δικαίωση  των κόπων, των ατελείωτων χαμένων οικογενειακών στιγμών, των διαλυμένων σχέσεων και πολλών πολλών ακόμα 15 χρόνια τώρα. Και  σας ευχαριστώ όλους γ' αυτό, φίλους και  συνεργάτες.Χωρίς εσάς τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόταν ή θα γινόταν ίσως χωρίς επιτυχία...Ποιος ξέρει.

Εύχομαι ολόψυχα τα νέα βήματα όλως σας, οι επιλογές ζωής σας να έχουν επάνω τους μόνο τύχη. Δεν ξέρω αν την ορίζουμε εμείς ή όχι, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι μπορούμε να την σπρώξουμε...Καλή χρονιά σε όλους μας.

ΥΓ: Ψηλή σε ευχαριστώ που με μαζεύεις...
ΥΓ:2 Σπύρο απορώ πως με αντέχεις!
ΥΓ3: Έναν ανιψιό ΝΑ γεννήσαμε!
ΥΓ4: Μόνο αγάπη ρε!Ακούς;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.