Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

Επιστροφή!

Διακοπές ήταν και έφυγαν. Πέρασαν, και άφησαν μια γλυκιά  γεύση στο στόμα μας.
Χαθήκαμε ουκ ο λίγες φορές στα σοκάκια των Χανίων και όχι μόνο, παίξαμε ατελείωτες φάπες μεταξύ μας για το ποιος θα κάνει το τελευταίο σκούντημα στον άλλο, γελάσαμε υπερβολικά, γνωρίσαμε ανθρώπους που αξίζουν 10 φορές το σεβασμό μας συναντήσαμε φίλους , γνωστούς, άγνωστους. Γενικά κάναμε κάτι εντελώς διαφορετικό, την φετινή χρονιά. Αφεθήκαμε στις διακοπές μας , χωρίς άγχος!Μάθαμε πως η εμπιστοσύνη χτίζεται και δεν δωρίζεται, πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, (μπορεί και ασήμι πολλές φορές) και γενικά ότι οι δυνατές φιλίες κρατούν και θα κρατούν για πάντα , στα εύκολα, στα δύσκολα. Κυρίως στα δύσκολα...
Δεν έχω λόγια για να χαρακτηρίσω το Μαριώ. Δεν θα σταθώ στην φιλοξενία της, αλλά στο πόσο γλυκός άνθρωπος είναι με θετική ενέργεια , καλή καρδιά , ανοιχτόχερα, κάτι βρε παιδί μου έξω από εμάς. Ουρανοκατέβατη ένα πράμα. Σπάνιο την σήμερον ημέρα, αλλά απίστευτα όμορφο!Να ναι καλά όπου και αν είναι και την ευχαριστώ εγώ προσωπικά από καρδιάς για όλα όσα μας πρόσφερε.

Τι και αν ο νους ταξίδευε μακρυά, τι και αν το έκανα για δυο, τι και αν πολλές φορές η "μοναξιά" φαίνεται δυσβάστακτη,  πάντα στους νυχτερινούς περιπάτους άφηνα τη  σκέψη να ταξιδεύει εκεί που εκείνη όριζε. Χωρίς πρέπει. Άλλωστε ποτέ δεν ωφέλησαν πουθενά. Αντιθέτως, με πρόσφατο παράδειγμα, φέρνουν διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που προδοκάς.

Επιστροφή στην μίζερη πραγματικότητα λοιπόν, αλλά στην λατρεμένη (αυτή την περίοδο ) Αθήνα. Όπου μπορείς να βγεις για ποτό, χωρίς:
1. Να αγχώνεσαι για την πολυκοσμία
2. Για το που θα παρκάρεις
3. Για το που θα βρεις να κάτσεις
4. Για το που θα πας, καθότι όλα είναι άδεια!
5. Γιατί εντός των πυλών είναι ελάχιστοι, οπότε δεν θα σε βρίζουν όλοι μαζί για το που έχεις χαθεί!
6. Γιατί πληρώνεις υποχρεώσεις σε χρόνο μπίπ μπίπ!
7. Όλα υπολειτουργούν και μαζί τους και εσύ!
8. Το καλοκαίρι είναι ακόμα ζωντανό! Σπαρταράει!
Μα δεν είναι χάρμα?Τα σέβη μου!

ΥΓ: Ριμάδα μπαταρία αυτοκινήτου, θα τα πούμε τα δυο μας μετά την αλλαγή σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.