Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Stay the night...!

Υπάρχουν τραγούδια που και στην πιο κατσουφιασμένη μέρα της ζωής σου, μπορούν και μόνο με τον ήχο να σου αλλάξουν 180 μοίρες τη διάθεση. Χαρούμενες νότες, γαλήνια μουσική, όμορφες εικόνες, και ήχο από κύμα. Όλα αυτά μαζεμένα σε ένα τραγούδι, από τον κατά πολλούς γλυκανάλατο, James Blunt. Stay the night, το οποίο μας α΄ρσει, έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο, χωρίς να θέλουμε απαραίτητα κάποιον δίπλα μας την βραδιά που θάρθει.

Αυτός ο άνθρωπος καταφέρνει πάντα να με εκπλήσσει. Μετά το "Carry you home" που ακούστηκε στον υπολογιστή μου εκατομμύρια φορές και άλλες τόσες στο αυτοκίνητο, και το "Goodbye my lover" που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου για διαφορετικούς λόγους, και σε διαφορετικές εποχές κατάφερε για ακόμη μια φορά, να με κάνει να ταξιδέψω, αυτή τη φορά πιο χαρούμενα!Keep guitaring my friend!

Μετά από μια ιατρική "φροντίδα "που με κράτησε σπίτι για 3 μέρες, σιγά σιγά αναρρώνω, βλέπω πολυ πιο αισιόδοξα τα πράγματα (καλά τα λες ρε Άρη μου).

Υπάρχουν μέρες που εικόνες ξεπηδούν ανάμεσα από κείμενα, πλάνα, και ένα σωρό δουλειές που προκύπτουν, ωστόσο αν και έχει περάσει ένα σεβαστό (και μεγάλο) διάστημα καταφέρνεις και εσύ να με εκπλήσσεις, αρνητικά πάντα. Την θετική σου πλευρά την αναζητώ, μάταια. Δε βαριέσαι , όλα έγιναν για κάποιο λόγο και όλα δεν γίνονται πάλι για τον ίδιο. Κατανοώ, ασπάζομαι, προχωράω, ζω, σκέφτομαι, υπάρχω. Και κυρίως χαμογελάω!

So I'll stay the night...Τα σέβη μου! 

Αφιερωμένο....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.