Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Tης οικονομίας το...βίντεο!


Καλά ότι η Ελλάδα ήταν η χώρα του ότι να ναι, είναι γνωστό. Μεγάλωσα με αυτό. Το έζησα η ίδια. Και ξαφνικά ένα ωραιότατο ηλιόλουστο μεσημέρι του αγαπημένου μου μήνα, ανακοινώνονται μέτρα προκειμένου η ελληνική οικονομία να ανακάμψει από τη μία, ε νω από την άλλη κυκλοφορεί βίντεο "κάμψης" γνωστής , πως να την χαρακτηρίσω δεν ξέρω, αλήθεια σας λέω.
Από την μια μάζεμα, από την άλλη ''άπλωμα"! Τραγέλαφος, παίδες. Τα τσοντο σάιτ είχαν μαζικό ντου για πόσες ώρες, γιατί ο κόσμος ασχολιόταν με τα μπούτια της κυρίας, και οχι μόνο... Σερφάροντας έπεσα σε σχόλια ανθρώπων , όπου παραληρούσαν του τύπου "ρε παιδιά, το link δώστε", "που θα το βρούμε ρε αδέρφια κτλ κλτ. Μιλάμε για κατάντια.
Μιλάμε οτι εδώ ο κόσμος καίγεται και η κοινωνία...χτενίζεται! Κορυφαίο σχόλιο της σημερινής ημέρας ενός συναδέλφου: "όχι πολλές πολλές χειραψίες σήμερα" Νομίζω οτι τα λέει όλα...Η μαλακία πήγε σύννεφο!
Κατά τα άλλα η τσέπη αρχίζει να αδειάζει επικίνδυνα. Και ουδείς από τους "μεγάλους" βλέπω να αγχώνεται ιδιαίτερα, για το πως η τάξη των 700 ευρώ θα τα βγάλει πέρα. Για το πως θα πληρωθούν φώτα νερά, τηλέφωνα. Για το πως ο άνθρωπος που του φεύγει ο κω%^ος όλο το χρόνο να δουλεύει , θα πάει διακοπές΄. Και δεν μιλάμε για πολυτέλειες, τα απλά καθημερινά. Ύπνο - φαγητό - μπάνιο. Η διασκέδαση θα θεωρείται πολυτέλεια. Αν και μεταξύ μας ο Ελληνάρας προτιμά να ξοδέψει όλο του το μισθό στα μπουζούκια, και την άλλη μέρα να δανείζεται, παρά να μείνει σπίτι του. Τώρα χωρίς μισθό τι θα κάνει? Την λουλουδού?Αυτό το δήθεν μας ρε παιδί μου θα μας φάει. Και η λέξη δεν είναι καθόλου τυχαία...
Θυμάμαι ατάκες και γελάω:"Υπάρχουν λεφτά".
Που είναι ρε παιδιά τα λεφτα???Δωστε και απο δω τίποτα!
Αναρωτιέμαι η φόλα βγήκε απο την βουλή. Τόσα χρόνια κοροϊδία και εμείς τα μεγαλύτερα κορόιδα!
Τα 1,5 εκατ.ευρώ σέβη μου...

2 σχόλια:

Artistz είπε...

Καλημέρα.
Για το dvd κουκλα μου της συγκεκριμένης κοπέλας εγώ προσωπικά δεν τα βάζω με πορνοστάρ αλλα με όλους αυτούς που έτρεξαν στα περίπτερα να δώσουν το 20ευρακι για να δουν τσόντα.
Κατά τα άλλα κρίση έχουμε..
200.000 αντίτυπα σε μία μέρα;
το αναλογίζεσαι;
4.000.000 μπάζα έκανε..αυτή φταίει;
Αυτη αυτό κάνει σε όλη της τη ζωή..δεν την νοιάζει.
ο κόσμος την ανέβασε εκεί..ας ΄τη βλέπει να απολαυνει τις βιλάρες που εχτισε..

Οταν όμως θα πεις στο κόσμο για απεργίες και για διαδηλώσεις εκεί δεν έχει αλλυλεγυη όπως τώρα(..που έστελνε ο ενας στον αλλο το link με τη τζόντα).

Χθες ελαβα στο εταιρικο μου e-mail 20 μυνηματα για τη τζουλια..στην απεργια τις προάλλες που εστειλα να δω ποιοι θα απεργησουν δεν απάντησε κανένας..

τι να λέμε;

Και μόνο που ρίχνουμε τοσο μελάνι για τέτοια πράγματα είναι απορείας άξιο.

Καθρεφτης της κοινωνιας και της καθημερινοτητας μας είναο αυτό με τη τζούλια.
Αυτοι είμαστε..και για αυτό μας φέρονται έτσι..
Οταν ενα βίντεο εχει παράπανω αξία απο το καταιγισμό μέτρων που μας υποβαθμίζουν και μας οδηγούν στη καταστροφη,τότε δεν χρειάζεται κουκλα να συμπληρωσεις κάτι άλλο..

Ειναι καθαρά ευθύνη δική μας οτι ζούμε..
Εμεις επιλέξαμε αυτή τη ζωή..αυτούς τους ανθρώπους..

Αυτο όμως που δεν υπολογίζουν ,είναι οτι ο κόσμος τη ελευθερίας(..ο οποίος είναι πολύ περισσότερος απο όσο νομιζουν),θα μπει μπροστά..
Τα συννεφα του Δεκέμβρη εχουν πλακώσει πάνω απο την αθηνα..
πλέον το μονο που λείπει είναι ενα σπίρτο..
και θα το δεις..η ώρα που ο Δεκεμβρης θα μοιαζει απλό πυροτέχνημα πλησιάζει.

Να παιρνας οσο πιο ελεύθερα και όμορφα μπορείς.

Αερικά.
Αντώνης

mare είπε...

Aυτό σχολίασα και εγώ, Αντώνη μου. Την ξεφτίλα της ουράς στα περίπτερα για την παραλαβή του dvd. Την ημέρα που η μισή Ελλάδα έκλαιγε για τις περικοπές, κάποιοι άλλοι έκαναν υπερωρίες στα περίπτερα.
Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ, στο είναι καθαρά δική μας ευθύνη. Εμείς την κάναμε αυτή που είναι, εμείς ψηφίσαμε (κάποιοι τελος πάντων) αυτούς που τώρα ζητούν απο εμάς να σώσουμε την Ελλάδα.
Και πιστεύω πως ακόμα δεν εχουμε δει τίποτα!

Καλό μας κουράγιο λοιπόν!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.