Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Χημεία!


Χρόνια τώρα ακούω γι'αυτή τη ριμάδα τη λέξη Χημεία. Σαφώς και έχει σχέση με αυτή του σχολείου που πολλοί από εμάς συχαινόμασταν (μπλιαξ), αλλά πάνω απ όλα σχετίζεται με την χημεία που δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι με τον εαυτό μας, και παράλληλα με τους γύρω μας, ή με τον άνθρωπό μας.


Τι είναι άραγε αυτή η λέξη που κάνει΄την τόσο μεγάλη διαφορά σε μια σχέση είτε είναι σε αρχικό στάδιο είτε έχει προχωρήσει στο επόμενο στάδιο το απαγορευμένο για το στόμα μου, εεεεεε, γάμος νομίζω λέγεται.?


Κάποτε ρώτησα ΄τον "σοφό" τι πρέπει να περιέχει τον 21ο αιώνα μια σχέση για να μπορεί να κρατηθεί. Σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται. Χημεία που απάντησε. Να μπορείτε να μοιράζεστε ίδιες σκέψεις,πράγματα, βιώματα και πάνω απ όλα τρέλα.
Την κράτησα την συμβουλή . Δεν μου φάνηκε και άκυρη να πω την αλήθεια μου και βάζοντας μπόλικη σάλτσα από τη φαντασία μου, έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΧΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

Μισό κιλό τρέλα (σε καθημερινή βάση).

1/3 σταθερότητα (για τους τύπους τουλάχιστον).

1/3 παραμύθι (θες δεν θες θα το ακούσεις).

2/3 εμπειρία ( για να μπορείς να προσθέσεις την σταθερότητα και να λες και το παραμύθι).

1/3 σεξ (δώσεις παραπάνω ή λιγότερο,υπάρχει άφθονο παντού, οπότε μην ξοδεύεστε σε λούσα) .

2/3 γνώσεις μπάλας (αυτό κυρίως για το γυναικείο φύλλο, διότι χωρίς τις αυτονόητες γνώσεις, κινδυνεύεις να φας εύκολες δικαιολογίες, του τύπου παίζει τσάμπιονς Λίγκ η ομάδα μου απόψε θα βγω κτλ και η μέρα να ναι Παρασκευή!!!!)

3/3 γνώσεις μαγειρικής για να μην μπαίνεις μέσα οικονομικά, αλλά και να μην χρειάζεσαι να εξαρτάσαι από την μαμά - πεθερά κτλ.

2/3 πονηριά για να μην χρειάζεσαι να σε πιάνουν μαλάκα, οι μαλάκες οι ίδιοι...

3/3 Κατανόηση, σύνεση, ανεκτικότητα,χαμόγελο, εμπιστοσύνη και υποχωρητικότητα (δύσκολο παίδες ξέρω, αλλά απαραίτητο).

Πέρα από την πλάκα τώρα, οι σχέσεις έχουν δυσκολέψει πολύ. Οι περισσότεροι κουβαλούν τον προσωπικό τους Γολγοθά από τον οποίο όσο και αν το αρνούνται, τον αφήνουν να τους επηρεάζει Και είναι λογικό, μέχρι ένα σημείο πάντα. Το ασύδοτο έχουμε ξανά πει, δεν ωφέλησε ποτέ κανένα. Η Χημεία, μπορεί αφενός να φαίνεται δύσκολη να την πετύχεις, μπορείς ωστόσο να την προσπαθήσεις Με καλή θέληση τα πάντα γίνονται, ακόμη και τα πιο απίθανα! Τα, ένα μήνα πριν το καλοκαίρι, σέβη μου! .


ΥΓ1 Γιάννα, μήνας είναι θα περάσει! Έχουμε περάσει και πιο δύσκολες φάσεις. Το να κλεινόμαστε στον εαυτό μας, δεν ωφέλησε ποτέ.

ΥΓ2 Γιάννη ευχαριστώ για τις ατελείωτες συζητήσεις. Βοηθούν, αμφότερους!

ΥΓ3 Βάλε λίγη ποιότητα στη ζωή σου, και στο μυαλό σου! Θα σε βοηθήσει για τη συνέχεια!

ΥΓ4 Ευχαριστώ για τα λουλούδια. Αλλά χωρίς όνομα, καταλήγουν στο καλάθι των "αχρήστων".!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.