Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

"Ξεγύμνωμα"...

Το να σε θυμούνται πάντα τις μεταμεσονύχτιες ώρες χρόνια τώρα, λέγεται αναλαμπή. Ίσως κάποιες φορές και ανασφάλεια. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για το καταλάβεις, απλά να αφήσεις για λίγο στην άκρη το συναίσθημα σου και να τα πεις λίγο με την λογική σου. Όταν δεν την βάζεις στην κουβέντα σίγουρα θα εξακολουθήσεις να πετάς στα ουτοπικά σου συννεφάκια.

Το να σε θυμάται κάποιος από το παρελθόν σου μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και απολύτως τίποτα. Το πολλά πηγαίνει στο τι είδε εκεί έξω, το τίποτα στην αναλαμπή της βραδιάς. Οπότε δένει με το παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση μυρίζει πρόβλημα και... τούμπα το πρόγραμμα.

Το να μην σε ξεχνούν, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Κάτι το timing κάτι η τρέλα της  νιότης , κάτι το ένα κάτι το άλλο σε οδήγησαν να αφήσεις κάτι που φάνηκε εκ των υστέρων πολύτιμο στην ζωή σου, ή στην δική του. Το να το παρεδέχεσαι για μένα προσωπικά είναι μαγκιά. Το να το εκφράζεις κιόλας στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει είναι κάτι παραπάνω από "ξεγύμνωμα". Και αυτό θέλει πολύ μαγκιά. Δυσεύρετη μαγκιά, σπάνια. Από αυτές που αναζητάς και ποτέ δεν βρίσκεις.

Ξέρω, κανένας δεν αγάπησε την φυγή κάποιου ιδιαίτερα όταν αυτή δεν συνοδεύεται από απόφαση και των δυο πλευρών. Το κατανοώ. Το να την παραδεχτεί δείχνει πολλά, σε μένα τουλάχιστον.

Αυτό που θα πει ακόμα περισσότερα στη ψυχή ωστόσο είναι να "ξεγυμνώνει" ο άλλος τον εαυτό του μπροστά σου, χωρίς εγωισμούς, δεύτερες σκέψεις και ένα σωρό άλλες παπαριές των καιρών που όλοι μας μπουχτίσαμε να βλέπουμε και να ακούμε. Ναι , το έχω ζήσει και το έχουν ζήσει και είμαι σίγουρη ότι θα το ξανα ζήσουν στο μέλλον. Όπως και εσείς εκεί έξω. Άλλες φορές έρχεται σε σωστό timing άλλες όχι.Αν συγχρονιστούν οι 2 πλευρές φυσικά και μιλάμε για ιδανικές συνθήκες. Ξέρω εδώ δεν έχουμε παραμύθια αλλά δράκους. Ποτέ δεν ξέρεις η ζωή πως μπορεί να στα φέρει. Εκείνη, αλλά πολλές φορές και εσύ ο ίδιος μπορείς να αντιστρέψεις ένα πολύ άσχημο κλίμα. Τα σέβη μου!


ΥΓ: Βραδιά με πανσέληνο, νίκη του Ολυμπιακού και μόλις τώρα ισοφαρίζεται και η Μάντσετσερ! Και μετά μιλάμε για τύχη...Στο γραφείο και γρήγορα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.