Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Η παρέλαση του σήμερα!

"Όσοι από εσάς σκοπεύετε να παρελάσετε, να κατεβείτε στο προαύλιο για πρόβες", φροντοφώναζε η διευθύντρια σε όλες τις τάξεις, προκειμένου να μαζευτούμε όλοι όσοι είχαμε έναν Ανδρούτσο - Κολοκοτρώνη (διαλέξτε έναν ήρωα ρε παιδί μου) μέσα μας και καλα για παρέλαση! Και βουρ η μισή τάξη στο προαύλιο! Ειδικά αν ήταν την ώρα της Χημείας ή της φυσικής, πρώτη έσερνα χορό στο μπουλούκι μου μαζευόταν στην πόρτα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!Να χάσουμε μάθημα θέλαμε βασικά, αλλά μην το κάνουμε θέμα! Ρε παιδί μου ένα μόνιμο παράπονο το είχα. Όλο στην τρίτη σειρά από το τέλος με έβαζαν, γαμώτο! Προφανώς το 1,65 μου δεν έφτανε για πιο μπροστά! Αλλά, " θα σας φτιάξω εγω, θα δείτε τι έχετε να πάθετε" ψιθύριζα!Θα βάλω τακούνι και θα είμαι ξεκάρφωτη σε αυτή την σειρά!
Όσο τακούνι και να έβαζα όμως, που δεν επιτρεπόταν
κιόλας, πάντα μια χαρά ήμουν εκεί που με είχαν, οπότε ποτέ δεν κατάφερα να πάρω το αίμα μου πίσω! Άτιμη κοινωνία!
Έτσι έχω τις παρελάσεις στο μυαλό μου. Αθώες, όπως και τα τότε χρόνια!Γελούσαμε πολύ, κοροιδεύαμε την καθηγήτρια και παράλληλα την πειράζαμε που έτρεχε σαν παλαβή και μας φώναζε να είμαστε σε μια σειρά. Δεν μας απασχολούσε τι μάρκα παπούτσι ή πόσο κοντή ήταν η φούστα της διπλανής μας. Καμάκι σαφώς κάναμε, αυτό δεν θα αλλάξει όσο και αν προχωρήσουν τα χρόνια, ή όσο πίσω αν ανατρέξω ρωτώντας κόσμο πιο μεγάλης ηλικίας. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!
Σ' ένα mail που μου έστειλαν άνοιξα μια φωτογραφία που απεικόνιζε μια κοπέλα με τόσο κοντή φούστα η οποία με δυσκολία έκρυβε τα απόκρυφα σημεία της. Το μπλουζάκι δε, είχε τόσο βαθύ ντεκολτέ που σε έκανε να πιστεύεις ότι πιο πιθανό ήταν να πηγαίνει στα μπουζούκια παρά στην παρέλαση!Η λεζάντα από κάτω τα έλεγε όλα." Η γυμνή αλήθεια της πατρίδας μας, ζήτω το έθνος". Απο τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά. Για να λάβεις μέρος στην παρέλαση πρέπει, κατά τους μαθητές πάντα, η φούστα σου να είναι καλύτερη απο της διπλανής, όπως και το παπούτσι!Το κομμωτήριο είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ, και το νύχι στην εντέλεια!Αλλιώς, που πας ρε κοπελιά ξυπόλυτη στα αγγούρια? Θα σαι το θέμα συζήτησης για κάνα μήνα, άπαξ και δεν πληρής το κώδικα ενδιατολογικής δεοντολογίας της παρέλασης.

Ποια σημαία και μπούρδες! Ζήτω ο PRADA! Αλλάξαν οι καιροί πατριώτη! Σε λίγο θα υψώσουμε τη σημαία του Dolce(για τον Gabbana δεν ξέρω, κάτι πήρε το αυτί μου ότι χώρισαν. Γμτ, κρίμα!),και θα βγάλουμε ύμνο για την louis vuitton! Άσε που θα υπάρχει ξεχωριστό μάθημα στα σχολεία με τίτλο "fashion victim" το οποίο θα διδάσκουν με τεράστια επιτυχία ο Μάρκελλος Νυκτας, και o Τάσος Ρούσσος! Σας κάνει εντύπωση?Εμένα πάλι καθόλου! Αχ Ελλαδίτσα..τι σου έμελε να..ψάλεις!Τα γαλανόλευκα σέβη μου!

2 σχόλια:

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Αυτό είναι το καλύτερο ποστ που έχεις γράψει, by far...

mare είπε...

Όσο μεγαλώνεις μαθαίνεις..

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.