Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Πτήσεις εσωτερικού ο "Kill" Βill!


Πτήσεις για όλα τα γούστα! Με οδηγό τον καλύτερο πιλότο της Αθήνας, ξεναγό τον Ρομπέν των δασών σε νέες συναρπαστικές περιπέτειες, και κομπάρσο γυναίκα με αρχ#$@α!
Το σενάριο πάει ως εξής: Κάθομαι στην αναπαυτική καρέκλα του γραφείου, όπου χτυπάει το τηλέφωνο και ένας ένοικος του Κορυδαλλού μας ενημερώνει οτι βλέπει μπροστά του να γίνεται απόδραση από τις φυκλακές με ελικόπτερο. Σκαμε στα γέλια μή γνωρίζοντας την πραγματικότητα ακόμα, και το μυαλό μας γυρίζει 3 χρόνια πίσω. Ναι ρε ο Παλαιοκώστας θα ναι, πάλι! Αυτό ξεκίνησε απο πλάκα, αλλά τελικά μόνο πλάκα δεν ήταν!
Αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση σε αυτή τη κωμωδία είναι οτι: Ένας φυλακισμένος δραπετεύει απο τις φυλακές με ελικόπτερο(αυτό δεν μας εντυπωσιάζει πλέον), και όλος ο κόσμος ζητωκραυγάζει! Μπράβο, καλά τους έκανε, τους ξεφτίλισε, το facebook γεμίζει συνθήματα - groups - ανέκδοτα υμνώντας τον δραπέτη, τον οποίο συμπεριλαμβάνουν πλέον στους "μεγάλους έλληνες" ενώ παράλληλα τα ανέκδοτα κατά του κράτους και υπέρ του KILL BILL, αυξάνουν με γοργούς ρυθμούς. Εγω προσωπικά τον "πάω" τον τύπο. Έχει καταφέρει να αποδράσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο 2 φορές, έχει ξεφτιλίσει κάθε κρατική ασφάλεια και κάθε αστυνομικό, και πλέον θεωρείται ο νούμερο ένα καταζητούμενος στην Ελλάδα, ενώ παράλληλά έχει ανακηρυχθεί με το σπαθί του ο νέος ήρωας του λαού! Τα έχει όλα και συμφέρει! Διαλέγεις ποια πτυχή του εαυτού του σου ταιριάζει και τον κρίνεις ανάλογα!
Εγω πάλι το καταχάρηκα! όχι τόσο λόγω της γνωστής αδυναμίας μου στους οδηγούς του στρουμφοαυτοκινήτου, αλλά γιατί ο άνθρωπος το χει ρε παιδί μου μέσα στο αίμα του. Είναι ελεύθερο πνεύμα, δεν μπορείς να τον φυλακίσεις! Όπου και ακόμα αν το κάνεις, θα βρει τον τρόπο πάντα να επιστρέψει στο δικό του κόσμο και σημαντικό, χωρίς να αφαιρέσει ανθρώπινες ζωές! Απλά θέλει να την «κάνει» βρε αδερφέ. Αφού δεν μπορείς να τον εμποδίσεις , γιατί να μην το κάνει? Μα&&&ας είναι? Το σύνθημα λοιπόν παιδία είναι ένα: Ο Παλαιοκώστας είναι η αρχή, ένα ελικοδρόμιο σε κάθε φυλακή!
Έναν ήρωα ψάχνουν όλοι. Βαρέθηκαν τα θα τις ψεύτικες υποσχέσεις τους δήθεν τη μίρλα την οικονομική δυσχέρεια και τη μιζέρια. Αναζητούν και βρήκαν στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που θα ξεφτιλίσει έναν κράτος το οποίο θέλει και προσπαθεί να αποδείξει το ανύπαρκτο. Οτι υπάρχει! Υπάρχει, όμως μόνο όταν είναι να πληρώσεις τα χρωστούμενα στην εφορία καμιά κλήση άντε και να μας υπενθυμίσει οτι οφείλουμε να ψηφίσουμε σε περιοδο εκλογών καθώς "υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε". Στα δύσκολα δεν βλέπω κυβέρνηση. Μόνο σωρεία λαθών, και ένα σωρό παρλαπίπες στην τηλεόραση να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα. Όχι οτι η άλλη πλευρά είναι καλύτερη, νομίζω ότι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν, απλά του ενός το καζάνι είναι πάνω σε ξύλα που πυρώνουν πιο γρήγορα! Άρα τρωει τη σούπα.. νωρίτερα!
Δεν ξέρω τι άλλο περιμένω να δώ σε αυτή τη χώρα. Νομίζω πως όσο έχω μάτια και βλέπω δεν θα πάψουν ποτέ να με εκπλήσσουν.. Τα ελικοπτεράτα σέβη μου

YΓ: Νομίζω οτι η δήλωση του κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού Β. Στεφανάκου τα λέει ολα: Οποιος σημαντικός άνθρωπος θέλει να αποδράσει, θα αποδράσει!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.